Vorige | Volgende

Dorpsstraat 33 Putten

Huurprijs € 1.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

TE HUUR Winkelpand in centrum van Putten op goede A1 locatie. Verhuurbare oppervlak ca. 95 m² winkelruimte met gebruik van buitenruimte. De winkel is in 1998 verbouwd en laatste aanpassingen zoals pantry, toilet, CV, plafond met verlichtingsarmaturen in 2012. Frontbreedte ca. 5 meter, winkel 19 meter diep, binnenplaats ca. 30 m² met 1 medegebruiker.

Winkel wordt begrensd door publiekstrekkers als Bakkerij Bart, Bruna, Modezaken, Opticien, Woonwinkel De Binnenkamer, Kadowinkel, Restaurants en supermarkten.

In de directe omgeving de andere druk bezochte retailers en winkelketens zoals Plus supermarkt, viswinkel Foppen, boekhandel Boekpunt, dames-en heren modezaken, kinderkleding en witgoedwinkel.

De grootste publiekstrekker voor Putten is de grote wekelijkse markt op het parkeerterrein bij de kerk en het Gemeentehuis met de looproute door de winkelstraat vanaf het parkeerterrein de Gervenhof.

Putten heeft ca. 24.000 inwoners, het bezoekersaantal wordt zomers verdubbeld door de vele toeristen en recreanten. Putten heeft het dorpse karakter behouden en met haar breed geschakeld aanbod van winkels, restaurants, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden weet het dorp in te spelen op de behoefte van de inwoners, toeristen en recreanten.

Putten, de Parel van de Veluwe, ligt centraal ten opzichte van grote natuurgebieden, de Randmeren en het Veluws Massief. De steden Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Harderwijk en Zwolle zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Snelle verbinding naar de A1, A28, A30 en goede spoorlijn-en busverbindingen maken Putten uitstekend bereikbaar.

AFWERKINGSNIVEAU
Systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toilet, pantry en cv-installatie.

BESTEMMINGSPLAN:
Putten Centrum1.

BIJZONDERHEDEN
- Actief centrumbeleid door zowel de gemeente Putten, winkelcentrum WCP en de VVV;
- Gratis parkeren in het centrum;
- Grote diversiteit aan winkels.

HUURPERIODE: in overleg, op korte termijn aanvaarding mogelijk.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING: Bankgarantie: drie maanden huur + BTW.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van ROZ-model van de NVM.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Perceel
130 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Indexnummer
A4
Perceel
10587
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object