0341-353814
Vorige | Volgende

Dorpsstraat 49 Putten, Veluwe

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

TE HUUR goed onderhouden winkelruimte met een frisse, moderne uitstraling. Het pand ligt aan het begin van de winkelstraat. Dit betekent dat je makkelijk even binnen loopt en je op zeer korte afstand kan parkeren. De oppervlakte is een groot pluspunt; ca. 90 m² verkoopruimte en een ruime kelder om als magazijn te gebruiken.

De winkel heeft een fraaie brede pui, frontbreedte 5,11 meter. De afwerking en het kleurgebruik geven de winkel een eigentijdse look; fris, open en transparant. Achter in de winkel zijn twee kleine ruimten afgescheiden, deze zijn goed bruikbaar als bijvoorbeeld pasruimte, spreekkamer, behandelkamer of als kantoor, keuken of magazijn. De afwerking is zodanig dat voor meerdere gebruiksdoeleinden de winkel snel te betrekken is.

INDELING:
Begane grond: winkelverkoopruimte met pui over volle breedte, toegang tot kelder, meterkast, behandelkamer/kantoor, werk-atelier met toegang naar kleine buitenplaats, kantoor, CV kast, pantry en toilet.
Kelder/magazijn ca. 9,5m².

OPPERVLAKTEN
Gebruiksoppervlakte winkel 100,8m².
Overige inpandige ruimte 9,5m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Voorzieningen aanwezig in het pand:
Een pantry, toilet, cv-installatie, luchtgordijn, uitgebreide meterkastinrichting en last but not least de prachtige parketvloer en het systeemplafond met led-verlichting.

De balie en wandrekken mogen achter blijven.

Ter overname:
Koffiemachine, luchtgordijn, alarminstallatie.

BESTEMMING:
Centrum
De winkelruimte heeft de bestemming Centrum2. Dit betekent:
- detailhandel
- publiekgerichte dienstverlening

LOCATIE:
Het winkelcentrum van Putten (WCP) heeft een actief ondernemersbeleid. Het gehele jaar worden leuke activiteiten georganiseerd wat bekend is bij een groot publiek.

In de directe omgeving de andere druk bezochte retailers en winkelketens zoals Plus supermarkt, visgilde Foppen, de kantoor-en boekhandels Bruna en Boekpunt, dames-en heren modezaken, bakkerij Bart en wat denkt u van een beddenspeciaalzaak, een witgoedwinkel, woninginrichting, cadeauwinkel en woonwinkel de Binnenkamer met haar uitgebreide assortiment.

Putten staat bekend om de grote diversiteit in haar winkelbestand. De grootste publiekstrekker voor Putten is de weekmarkt op woensdag op het plein tussen de Kerk en het Gemeentehuis. De zoekers lopen graag aansluitend een rondje door de winkelstraten.

Putten heeft ca. 24.000 inwoners, het bezoekersaantal wordt zomers verdubbeld door de vele toeristen en recreanten. Putten heeft het dorpse karakter behouden en met haar breed geschakeerd aanbod van winkels, restaurants, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden weet het in te spelen op de behoefte van de inwoners, toeristen en recreanten.

Putten, de Parel van de Veluwe, ligt centraal ten opzichte van grote natuurgebieden, de Randmeren en het Veluws Massief. De steden Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Harderwijk en Zwolle zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Snelle verbinding naar de A1, A28, A30 en goede spoorlijn-en busverbindingen maken Putten uitstekend bereikbaar.

PARKEREN
Gratis parkeergelegenheid (blauwe kaart) rondom het winkelcentrum.

HUURPRIJS: in overleg.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
101 m²
In units vanaf
101 m²
Perceel
101 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Indexnummer
A3
Perceel
10887
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object