Vorige | Volgende

Harderwijkerstraat 70 kavel Putten

Koopsom € 375.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

BOUWKAVEL rand Villawijk Putterbosch

Riante bouwkavel aan de rand van het dorp en aan de rand van de villawijk 'het Putterbosch', op loop- en fietsafstand van het centrum van Putten. De kavel is 1.500 m² groot en heeft een fors bouwblok van 19 x 15 meter.
De kavel biedt ruime bebouwingsmogelijkheden. Altijd al de wens gehad om een nieuwe woning te (laten) ontwerpen en te realiseren? Dan ligt dat hier binnen handbereik!

Binnen het bouwblok kan de nieuwe eigenaar zich uitleven, er geldt geen maximale inhoud voor de nieuw te bouwen woning. De maximale goothoogte van 4 meter en een maximale nokhoogte van 8 meter geeft u alle vrijheid voor een invulling naar eigen wens. Er geldt geen aannemers- of architectenverplichting. In dat opzicht alle vrijheid om het naar eigen wens te realiseren.

Bijgebouw toegestaan van 45 m² (inclusief huidige schuur op het perceel).

De kavel ligt verscholen in de ronding van de Harderwijkerstraat en Oude Rijksweg. Verscholen op een bomenrijke kavel. Een begroeid talud behoort tot de mogelijkheid. Bomenkap in overleg met verkoper en de gemeente Putten om de ruimte te hebben voor de bouw. Wonen in het bos is het uitgangspunt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
11676
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object