Vorige | Volgende

Harderwijkerstraat 70 KAVEL Putten

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

BOUWKAVEL aan de rand Villawijk Putterbosch

Riante bouwkavel aan de rand van het dorp en aan de rand van de villawijk 'het Putterbosch', op loop- en fietsafstand van het centrum van Putten. De kavel is 1.500 m² groot en ligt aan een doodlopend weggetje. Het grote bouwblok van 19 x 15 meter biedt ruime bebouwingsmogelijkheden. Altijd al de wens gehad om een nieuwe woning te (laten) ontwerpen en te realiseren? Dan ligt dat hier binnen handbereik!

Binnen het bouwblok kan de nieuwe eigenaar zich uitleven, er geldt geen maximale inhoud voor de nieuw te bouwen woning. De maximale goothoogte van 4 meter en een maximale nokhoogte van 8 meter gelden als uitgangspunt bij het ontwerp, verder heeft u alle vrijheid voor een invulling naar eigen wens. Er is geen aannemers- of architectenverplichting. In dat opzicht de vrije keuze om het naar eigen wens te ontwerpen en te realiseren.

Bijgebouw toegestaan van 45 m² (inclusief huidige schuur op het perceel).

De kavel ligt aan de parallelweg in de ronding van de Harderwijkerstraat en Oude Rijksweg. Verscholen op een bomenrijke kavel. Het talud is beplant en geeft vrijheid naar de openbare weg toe.
De bomenkap op de kavel is door verkoper met de gemeente Putten afgestemd en in werking gezet. De bomenkap heeft betrekking op het bouwblok (zichtbaar en met lint afgezet), de 4-meter grens rondom het bouwblok en de oprit links op de kavel. Wonen in het bos blijft het uitgangspunt.

Ligging aan parallelweg nabij de doorgaande weg, achtertuin grenzend aan het Putterbosch, grote kavel, vrije keuze in architect en aannemer, fraai aangelegd talud voor de privacy, unieke kans om uw dromen waar te maken.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
11676
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In bosrijke omgeving, aan drukke weg, aan bosrand
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object