Beslis met uw hart en koop met verstand.

Alle informatie is tegenwoordig slechts één klik verwijderd, waardoor u bij de aankoop van uw droomhuis misschien niet direct denkt aan het inschakelen van een aankoopmakelaar. Toch kan begeleiding door een makelaar, die zich exclusief voor u inzet, veel voordelen opleveren. Onze kenmerken? Wij zijn transparant, betaalbaar, vernieuwend en precies op maat.

Zeker tijdens de bezichtiging en de onderhandelingsfase kan onze expertise een wezenlijk verschil uitmaken in de aankoopprijs van uw woning. Heeft u wel eens gedacht aan een combinatie van uw eigen inzicht en expertise op de spannende momenten? Zo bespaart u kosten, maar staat u er niet helemaal alleen voor.

Wist u dat het actief benaderen van de eigenaar van uw droomhuis of adverteren over hetgeen u zoekt in een woning ook tot de mogelijkheden behoort? De ontwikkelingen op de vastgoedmarkt gaan snel. U als koper bent daarom aan zet. Makelaardij Van den Brink noemt dit een actieve zoekopdracht en helpt u hier graag bij. Andere diensten waar wij u mee van dienst kunnen zijn bij aankoop zijn: waardebepaling, advies over de bouwtechnische staat, onderhandeling en nazorgactiviteiten.

Makelaarskantoor van den Brink is dé aankoopmakelaardij voor Midden Nederland, en vooral in omgeving Putten. Onze kennis van de omgeving helpt u bij het zoeken naar de juiste woning in de juiste buurt.