Wat kunnen wij voor u betekenen?
Graag bespreken wij het gehele verkooptraject persoonlijk met u door. Het gaat uiteindelijk om de ‘klik’ die we met elkaar hebben. Afhankelijk van wat u prettig vindt komen wij bij u thuis voor een eerste gesprek, gratis waardebepaling of maken we een afspraak bij ons op kantoor om de verkoop door te spreken. 

De presentatie van uw woning is heel belangrijk, de eerste indruk vaak doorslaggevend. Wij werken met een professionele vakfotograaf, 360 graden foto’s, 2D/3D interactieve plattegronden, hoogtefotografie en u kunt kiezen uit een eigen minisite met VR-tour. Leent uw woning zich voor styling dan hebben wij hier de mogelijkheden voor. Bel ons gerust, wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste presentatie. 

Courtage
Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de kosten.
In overleg maakt u een keuze uit:

- provisie;
- prestatiebeloning of
- een vast tarief. 

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vul hiernaast uw telefoonnummer in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Deskundig
Makelaardij Van den Brink is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Neeltje Hollander is beëdigd makelaar taxateur en VastgoedCert gecertificeerd.
Ons kantoor is al meer dan 65 jaar actief in het werkgebied rondom Putten. Wij hebben een breed netwerk aan contacten en vaste klanten. 

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen zijn dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Werkgebieden
Regio rondom Putten, Ermelo, Garderen, Nijkerk, Zeewolde, Harderwijk, Hierden.

Gratis Waardebepaling
Bent u overtuigd geraakt van onze kwaliteit en onze manier van werken? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak! Wij bieden u bij deze afspraak een gratis waardebepaling van uw woning aan. Bij deze kennismaking licht de makelaar onze verdere werkwijze graag toe.