AANKOOP WONING AMERSFOORT

Super fijne begeleiding in een chaotische markt

"Na een poosje op eigen houtje te hebben geprobeerd een huis in Amersfoort te vinden, merkte ik dat vooral het inschatten van een juist bod op de diverse huizen erg lastig bleek waardoor ik steeds achter het net viste. Ik heb toen Makelaardij van den Brink ingeschakeld om deze belangrijke fase voor hun rekening te nemen. Mijn makelaar Neeltje heeft naast het voorbereiden van het bod, mij tijdens alle fasen van de aankoop geassisteerd en geïnformeerd. Tijdens de biedingsfase was het contact zeer intensief. Dit heb ik als zeer fijn ervaren en het resultaat mag er zijn: Ik heb mijn droomhuisje weten te bemachtigen zonder al te veel stress."


AANKOOP BEDRIJFSPAND ERMELO

“Neeltje heeft ons begeleid bij de aankoop van ons kantoorpand. Ze heeft een goede kijk op de markt en ze toont een gezonde dosis lef. Ze had een duidelijke kijk op de mogelijkheden van het pand maar luisterde ook goed naar onze eigen ideeën. Het contact met Neeltje verliep prettig, ze reageert snel als je haar mailt of belt. Ook na het sluiten van de koop was ze beschikbaar voor hulp en advies.”


OOK EEN REVIEW SCHRIJVEN?

Ook een review/suggestie geven? Als klant krijgt u na verkoop/verhuur een uitnodiging van Funda om uw beoordeling door te geven.

Nog leuker vinden wij het om rechtstreeks van u een berichtje te krijgen! Wij ontvangen uw review of suggestie graag op info@makelaardijvandenbrink.nl

Hartelijk dank! 

Neeltje en Annette