Makelaardij van den Brink is uw aankoop- en verkoopmakelaardij in Midden Nederland die garant staat voor uitstekende service met een persoonlijke touch. Bent u van plan uw huis te verkopen of staat u op het punt uw droomhuis te kopen? Wij begeleiden u graag tijdens dit traject. Ook voor advies over verhuur, beheer en taxatierapporten zijn wij uw perfecte partner.

Onze makelaardij denkt in kansen, niet in obstakels. Waar wij écht naar streven is maatwerk; wij passen onze diensten op uw persoonlijke situatie aan en raken hierdoor nauw betrokken bij het proces, zonder overzicht te verliezen. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de verhalen achter de verhuizing. Voor u betekent dit dat u kiest voor een betrokken en betrouwbare makelaar tijdens het gehele aankoop- en/of verkooptraject van uw woning.

Kunt u zich in onze werkwijze vinden? Bel ons dan gerust eens op of kom binnen voor een kopje koffie.

Wij zijn ingeschreven in het Register VastgoedCert. voor Woningen. Jaarlijks moet hiervoor de kennis op peil worden gehouden door het volgen van opleidingen. Wij zijn gecertificeerd voor het NWWI en VastgoedCert, hetgeen borg staat voor deskundige taxaties.